Vi bruger Cookies!     

         
 X     
malerier - store billeder

af Marina Guldbrandt
Malerierne med beskrivelser

- klik på billedet for at se en stor version af maleriet


 

 

Meditation 1a

Str.: 20 * 20 cm uden ramme

Pris: kr. 500
Pris uden ramme: kr. 450

Beskrivelse:  Det første meditationsbillede jeg malede overhovedet. Jeg har tit set mange flotte ting, men det var første gang, at det blev præsenteret som et billede, som jeg skulle male.

Billedet er lavet med spartel.

    


 

Meditation 2a

Str.: 20 * 20 cm uden ramme

Pris: kr. 500
Pris uden ramme: kr. 450

Beskrivelse:  Meditationsbillede nummer to. Det var bare så rent og flot. og jeg følte, at det var helt perfekt, da det var lavet. Som om at det var lavet til at jeg skulle meditere på. Jeg nyder simpelt hen at fokusere på de flotte klare farver i billedet og fordybe mig. Men "nej". Dette billedet var ikke til mig. Der er en anden, som venter på det.

Jeg kan afsløre, at jeg i februar i en meditation fik et billede mere, som hører sammen med denne i en serie (2b). Den er på vej.

 


  

Meditation 3a - Livets gang

Str.: 24 * 18 cm uden ramme
Pris: kr. 500 / Pris uden ramme: kr. 450

Beskrivelse: Dette billede modtog jeg i meditation ad to gange i december 09 og januar 10. Første gang så jeg hårene en række kattedyr  der løb forbi nederst i billedet. Hårene kom til at ligge fladere og fladere jo hurtigere de løb og farven skiftede fra dennne gullige farve til en mere brunlig hvid. Bagved var der bakker, der alft ind med himlen. Da jeg lavede billedet ville jeg lave det om, da det ikke var helt sådan jeg så det i meditationen. Men jeg fik besked på, at billedet var perfekt og at der var én som den var specielt beregnet til. I en senere meditation så jeg igen kattehårene og jeg fik at vide, at de illustreede livets gang, der gik hurtigere og hurtigere.

 


 

Meditation 4a

Str.: 20 * 20 cm uden ramme
Pris: kr. 500  / Pris uden ramme: kr. 450

Beskrivelse:  Dette billede fik jeg i en mediation i januar 2010. Jeg fik at vide, at de billeder jeg modtog var til andre og at jeg skulle sælge dem. For at bevise, at det var det, der var meningen modtog jeg dette billede, som skulle være mit startbillede. Billedet er lavet med spartel i tre omgange. Kun de små hvide prikker er lavet med pensel. Nederst i billedet er der brugt groft spartelmasse.

 

 

 

Vision 1a

Str.: 24 * 18 cm uden ramme
Pris: kr. 500  m. ramme

Beskrivelse:  Dette billede er det første der er kommet til mig uden for meditationen. Det var meget vedholdende og jeg fik lov til at studere det grundigt..

Jeg ser selv meget symbolik i det. For mig er vejen i midten den spirituelle vej, mens vejene ved siden af er den de fleste følger, hvor vi er bærer på en række fælles regler og normer.Der er mange mennekser, store som små og de går alle mod lyset i det fjerne. Det tæppe de bærer på er fast og alligevel så blødt, at  man kan se deres hænder igennem. Det er ikke en fast og sikker masse. Der kunne have været mere mørkt mellem dem, men har valgt at fast holde den lyse spirituelle farve for at indikerer, at der er noget spirtuelt ved os alle.

 

  Besøg  
011587